Tisdag!

En helt vanlig tisdag har gett sig till känna, eller vad är vanlig egentligen? Det är väl en sån dag när allt flyter på och inget avvikande händer? Tråkigt/trygghet/tvång/nöjd? Tja,det får man ju helt och hållet välja själv. Jag väljer att vara rätt så nöjd iaf! Hur ni andra känner er tisdag kan inte jag svara på, hoppas att det är åt det positiva hållet iaf!!! =)

Idag har jag jobbat! Idrott stod på schemat, det bästa ämnet man kan vikariera i, helt klart!  Friidrott är det de sysslar med just nu! Kulstötning och längdhopp är de grenar som genomförts idag. Blandade resultat, man kan konstatera att skillnaden mellan de barn som idrottar på fritiden och dem som inte gör det blir allt större.
Det är väl en del utav socialiseringen, de barn som inte idrottar hittar någon aktivitet i hemmiljön, tex dator/tv-spel. Det fodrar inga störra utsvävningar rent kroppsligt, så ju mer de sitter framför sin "aktivitet" desto mindre rörelse (logiskt va?).

Träning strax, Philip kommer och hämtar mig om en stund! Idag blir det lite hårdare träning skulle jag tippa. Skönt att bränna lite fett, som Gits skulle sagt!
Våra träningar har varit ruskigt bra nu på sista tiden, det märks ju även i tabellen. Visserligen hade matchen nu senast mer att önska, men tryggheten som vi har skapat genom mycket träning och nötande växer allt mer. SKÖNT!!!

Nehe, nu kan jag inte sitta här mer, då blir man ju som de ungdomar med "fel" aktivitet!
Fel ska man väl inte säga, det är bra att det finns saker och göra. Hellre det än att göra skit på byn! Och nåt vettigt kommer det väl ur varje aktivitet??

Riktigt bra uppdatering nu de senaste dagarna!!! Hoppas att det är glädjande gott folk.Paaaaaa återseende// Empo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0