Måndag!

Hemma sent, gör som jag titta på ett klipp å njut =)
Så här glad till helgen?=)
http://www.youtube.com/watch?v=4CbkwhOj5z8&feature=related
Paaaaaaa återseende// Empo

Lördag!


Hanboll på TV, dystert väder, en allmänt tråkig lördag! Inte så konstigt egentligen med tanke på gårdagen!
Förlust mot Färjestaden i ett så kallat derby! Det känns så jävla pissigt idag! Men som det stod i Barran, vi kan inte lägga oss ner och dö! Och det kommer vi inte göra heller, så klart att det är tungt nu, men vi får helt enkelt jobba vidare ödmjukt och tro på det vi gör. Annat vore att sälja sig helt, resultaten kommer det lovar jag!!

Matchen som helhet: Vi börjar matchen bäst, sen kommer kallduschen. Andreas "Snurre" Persson skickar iväg ett skott, eller vad stod i tidningen? Välriktat inlägg? Eller nåt liknande... Skit i vilket, bollen letar sig fram till deras ytterforward Alexander Löfström som inte gör något misstag. 1-0 är ett faktum och här sjönk vi som en gråsten. Eller det gör vi kanske inte riktigt, men efter 2-0 är det rullgardinen ned. Vi lirar väl okej halvleken ut, sen i andra så är det bara kamp. 2-0 stod sig och därmed inga poäng inhämtade på Tallhöjden.

Värt att notera:
* Filip Quist spelade 10 min, snygg var han.
* Publiken hade kul åt min Lessebodialekt.
* Måns Söderqvist uttalade sig tidningen, Nybro hade inget att hämta!
* På tal om Quist här ovan, hans mor var snyggast på Tallhöjden!
* Lessebo spelade oavgjort igår!
* Winberg har varit på shoppingtur idag!!!

CL-kväll, UNTEBART!!!!!

Paaaaaaaaaa återseende// Empo


Lägga sig ner och dö? Knappast!

Förlust blev det ikväll, Färjestaden var ett nr för stort! Eller var dem det? Sett till mål JA, sett till spel, Tveksamt! Men det är i alla fall aggressivare än var vi är! Det och en stor portion tur gjorde att de kunde vinna matchen med 2-0! :( Nu blir det bingen, imon kommer ett lite längre inlägg, har jag sagt så förr ? ;) Aja, natt natt! Paaaaaaaa återseende// Empo

Bättre att förekomma än att inte förkomma alls?

Det är en underbar fråga!
Mikael Festling förekommer i alla fall. I inledningen på denna veckan gick han med i en ny förening, kolla in klippet och njut. Festling sitter långt bak i denna tappra skara!!
UNTEBART!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F-OgXq4LqywPaaaaaaaa återseende// Empo

Jaha

De skulle kommit ett minibildspel, men som så många ggr förr är inte tekniken med mig!!! Väljer då att krypa ner och lägga mig istället! Topp 5! 5, Dagen har innehållit så mycket minus så jag har inget att lista! Ibland är det svårt! 4, Samma som ovan. 3 Samma som ovan! 2,Samma som ovan! 1, Träningen var go som fan! Imon hoppas man på en bättre dag! Man är många om det!!! Men imon hoppas vi på mer positivism! Å en härlig lista!!! Texten är skriven på telefonen, på så vis flyter texten ihop, överseende!!!! Paaaaaa återseende// Empo

Måndagar

Kan vara trista och tråkiga, lyssna på lite roliga historier, det piggar upp =)
http://www.youtube.com/watch?v=mx3LjUGBJsc
TOPP 1.
ROBIN T, han kan inte spela kort!!!!!!
Paaaaaa återseende// Empo


Rätt eller fel? Tjaaaa.......


Vickan har det spelats PA-match idag! Ungefär så här såg dagens domare ut! Han skivade ost efter ost!
Jag säger inget om korten egentligen! De kanske var befogade flertalet gånger, några av dem kom efter en så kallad första reaktion. En sådan reaktion som många domare har stora problem med. Jag kan tycka det är helt okej att dela ut kort för det, för vissa "reaktioner" är väl inte alltid de bästa? Men ibland kan jag tycka att det är helt fel. 
Någon mer fördjupning i detta kommer jag inte att göra, det är lite vad jag tycker i alla fall. Vad jag mer kommer att koncentrera mig på är en händelse som skedde under dagens match!!

Som jag har sagt här ovan så var det en hel del kort i dagens match. Och några av dem var för tjabb, eller tjabb och tjabb, man ifrågasatte ett domslut och vips så fick man syna det gula? Rätt eller fel? Tjaaaa.......
En händelse som uppmärksammades av oss "tittare/åskådare" var när domaren fick en fråga, han verkade inte uppfatta det hela och bad i stället spelaren att "HÅLLA KÄFTEN", på ren småländska. Rätt eller fel? Tjaaaa......
Jag har funderat lite, det händer faktiskt...........

Vad hade hänt om en spelare gjort samma sak mot domaren? Det är egentligen bara sånt man kan sia om, men det känns som att det eventuellt skulle kunna lett till en avstängning?? 
Nu händer i stället ingenting, en del föräldrar kanske lägger av att hälsa på honom på stan. Men va fan hjälper det på det stora hela? Han kommer att döma vidare som om ingeting hade hänt!! Rätt eller fel? Tjaaaa.......
Usch säger jag bara!!!!

Det var det negativa om matchen, en match som annars var väldigt välspelad och bra. Nybroförlust med 2-4! Man föll med flaggan i topp, men det får man inga poäng för. Men spelar man på samma vis mot andra lag i den serien kommer poängen att rulla in. Det är ett som är säkert!!! 

Förkylningen mitt i sommarvärmen är inte bättre! Men likt Festim är man en riktig viking, det är bara att bita ihop!!!

Nu är det lite fotboll på TV, får väl återgå till den....

Paaaaaa återseende// Empo
 

En snorig lördag!

Det utlovade referatet kom aldrig, jag brukar vara en man vid mina ord men så inte igår! Eller jag höll en sak i alla fall, jag åkte som lovat till E-boda, väl där vill man inte sätta sig framför datorn, det känns inget vidare!

Matchen i torsdags innehöll allt, Kamp, Skönspel, Mål och Spänning! Vi "dominerar" första halvleken, åtminstone stora delar av den, sista 5-10 känner man av Alstermo lite!
Andra halvleken skulle bli en helt annan historia, från att ha vunnit alla bollar, såväl första som andra som är vi mer eller mindre trea på varje boll en bit in på andra. Alstermo krigar och kämpar och gör att hela tillställningen
slutar 3-3.
Det är i stora drag om hur matchen var, jag gillar inte att prata i det förgångna utan vill hellre ser det som komma skall. Så därav tänker jag inte nämna speciellt mycket mer.

Vad kan då en snorig lödag innehålla??
Det kan vara mycket det. Fotboll är de ju gott om på lördagar, kan bli någon liten match kanske. B.la så tar Moheda emot Färjestaden hemma! Ljungby möter Lindsdal, det är bara några guldkorn.

Mitt favoritdamlag drar sig söderöver och gästar Södra Sandby om jag inte missminner mig, hoppas på en trea där.

Annars är det Lesseboträning, blir nog upp och trixa lite samtidigt som de tränar.

Nu innan blir det förmodligen en sväng till Skruf för lite marknad, en del elever är där och säljer kakor. Det gäller att ställa upp. Undra hur många mer "lärare" man träffar där???

Topp 5

5
, Lag Höken förlorade bara med 12-0 igår!

4, Mycket vacker väder ute idag!

3, Får tacka bilen framför mig som blev invinkad av polisen igårkväll. Annars hade man förmodligen varit ett körkort fattigare!!

2, Festims målvaktspel igår på träningen!!

1, MAGGE Hansson!!! När man inte kan spela så ställer man upp som ledare? Självklart för vissa men inte för andra. Han är stor MAGGE!!!

Trevlig lördag...

Paaaaaaaa återseende// Empo

3-3

Så slutade matchen ikväll! Vi bjöd Alstermopubliken på målfest åtminstone!
Imon kommer det ett riktigt referat och de lovar jag!
Nu blir det bingen, så man orkar med jobbet imon med!
Topp 5

5, matchen och spelet!
4, att det är fredag i morgon!
3, Robban målar, riktigt fint! =)
2, Qviding plockade poäng mot Hammarby!!
1, Alla pingissegrar i skolan!!!!
Paaaaaaaa återseende// Empo

Hur ligger landet?

Ja det kan man undra!
Läget är så här, vi tränar bra vi jobbar hårt och resultaten kommer att komma. Det är en sak som är säker.
Så landet ligger bra, vi ska bara lägga det bättre.....

Idag har vi tränat, en träning som bestod utav passningsövning, 5-5 spel och en drös med inlägg! Härlig träning med mycket mål och härligt tryck. Det ser bra ut inför torsdagens drabbning mot Alstermo!!

Ett minireferat från matchen i helgen skulle kommit, nu anser jag att vi är så nära nästa match att det inte är nån mening att nämna det förgångna. Och så får det bli..

Livet i övrigt ångar på precis som det ska! Jobbet är lysande, kan inte bli annat än när man har elever som lyser runt i kring en! =)

Något annat roligt att förtälja? Tja..... Österdam tränar stenhårt!!! Lagen i toppen får se upp! Kan tänka mig att Elin Medin har fått upp ångan rejält där inne, det fodras ett Lessebohjärta för att de ska nå dit ;)

Topp 5

5,
LSK:s
insats mot Hovet igår, en pinne är riktigt starkt mot Hovets "toppade" lag!!!

4, Felix Wärmlövs fot blir allt bättre, glädjande med tanke på hans j*vla tjat om den!!!!!

3, Dagens träning!

2, Hammarby vann över Dackarna!!!

1, Fotboll på TV!!! Skönt!

Paaaaaaaa återseende// Empo


!!!!

Hemma från Nybro nu! Långa dagar! Egentligen skullle man ha Twitter eller va fasen de heter ;)
Skulle skivit lite om matchen, men det orkar jag inte med idag! I säng!!
Topp 5 de senaste dagarna!
5, Kalas i Trummenäs, helt underbart!
4, Österdam seger, även IFK Kalmar!!
3, Lessebo går som tåget!
2, Danne vinner på tipset som vanligt!!
1, Gits DÄ gjorde 2 mål i kvällens b-lags match. STORT!!!

Puuuuuh

Förlust 0-2 mot Moheda! De gör mål på 2 fasta, tungt så in i helv*te!!!
Mer imon, nu bryta ihop och komma igen!!!
Paaaaaaa återseende// Empo

Lördag!!

Gammal Österbild, hoppas de hittar tillbaka till gammal "storform" Kör hårt!!!!
Nu blir det Karlskrona! Kalas för bror....
Paaaaaaaa återseende// Empo

Snabbköpskassörskan!!

Idag var det dags för en ny samhällsfråga, tanken var åtminstone så. Jag väljer dock att hålla på den karamellen i hopp om att ingen annan kommer ta upp det innan jag gör det! =)
Jag satte mig nyss i soffan, kom hem sent från träningen idag! Tröttheten går igenom hela kroppen, så även fingrarna! Därför tänker jag inte sitta och ordbajsa en massa, det får bli till ett senare tillfälle. En liten topplista över dagen tänker jag printa ner i alla fall!!Topp 5

5, EUROVISION
!!!!!!

4, Dagens träning, riktigt bra!! =)
 
3, Blåvitts cupresultat, seger med 6-2!!

2, Snorvalparna i skolan!! =)

1, Har beundrare bland personalen på Konsum, känns oerhört smickrande. Vad mer än att lägga det högst upp på listan kan jag göra ?=)

Paaaaaaaa återseende// Empo

Avhopp

Idag är en helt vanlig dag, en såndan dag som man ska ta tillvara på och njuta till det yttersta. Sådana är alla dagar egentligen. Nu är det semesterprat runt om i hela Sverige, eller det vet jag ju inget om egentligen, men där jag är så hör man det mycket i alla fall. Man talar om hur bra allt ska vara på semestern och hur underbart och skönt allt ska bli. Det är ständigt återkommande varje år. Flertalet människor planerar, funderar, trixar och fixar för att allt ska bli så bra som möjligt. För många blir det också så men för andra slutar det hela med något som man inte alls hade tänkt sig och förutsätt. Vad händer då? Allt känns meningslöst och helt hopplöst, allt man har planerat går i sank. Semsetern försvinner förbi och man är tillbaka på jobbet igen, trött sur och allmänt upprörd över att ingenting blev som man hade tänkt.
När jag tänker på allt det här och på alla som lever för sin semster tänker jag en del.
Varför försöker man inte göra så de dagar man har utöver semstern så pass härliga och underbara att man inte behöver ha en massa planerat och fixat bara för att man just ska kunna "må bra"?
För alla dagar har samma förutsättningar egentligen, det är bara att hitta det bästa med alla dagar!
 
Sen därmed inte sagt att man inte kan planera en semester, men att man kanske ska ta det hela med lite större ro? Jag vet inte riktigt, det var bara en tanke som kom upp i skallen tidigare idag!!

Angående min rubrik så har den inte nåt med ovanstånde rader att göra!
Läste i Barran idag att IFK Kalmars  målvkat Evelina Olofsson hoppar av! Målvkaten som inte skulle spela fotboll alls detta året, som sedan ändrade sig och skulle spela vidare och som nu har bestämt sig ytterligare en gång att sluta!
Tråkigt att läsa, men samtidigt har Kalmar flera bra målvakter i truppen. Vi för se vem som får stå mot mitt favoritlag ÖSTER!!

Nu ska jag på möte, i morgon ska jag ta upp en annan samhällsfråga!

Paaaaaaaa återseende// Empo

Problem

Det är problem med tekniken, det har inte gått att publicera några inlägg! Min förhoppning är att detta ska synas, en annan förhoppning är att jag ska skicka på ett gutt inlägg inom kort ;) Men det blir inte nu, sitter på Vickan och knapprar på mobilen, som ni förstår är det inte helt optimalt att skriva på detta sätt!! Så håll tillgodo........ Paaaaaaaaa återseende// Empo

1-1

Så har glada miner hade vi hoppats på. Det blev 1-1, mål utav minigits!
Nu blir det sängen!

Paaaaaaa återseende// Empo

En lördag med glimten i ögat!

Har tänkt att lista några lördagsfräckisar här på bloggen.
Jag säger som en stor artist brukar säga... Mööcke mööcke nööje!!

Fräckis 1:

Snickaren på våning 3 märkte att han hade glömt sägen längst ner på innegården. Han pekade på sig själv(jag), nöp ihop benen och vred sig (behöver), drog armarna fram och tillbaka (en såg).
Kompisen på våning 1 som hade uppmärksammat alla rörelser nickade och började onanera. Snickaren på våning 3 blev förbannad och sprang ner för trappan:
Vafan, är du dum? Jag vill ju bara ha min såg.
Kompisen:
Ja, jag förstod det. Jag försökte bara berätta att "jag kommer snart"!!!!

Fräckis 2:

Om du lägger 2 nötter på marken så har du?
2 jordnötter.

Om du lägger 2 nötter på en val har du?
2 valnötter.

Om du lägger 2 nötter på hakan har du?
Förmodligen en penis i munnen!??

Fräckis 3:

Piloten tar fram mikrofonen och berättar för sina passagerare att flygningen mot Gran Canaria är påbörjad, vilken väg de ska ta och beräknad ankomst.
När dettaärgjort önskar han passagerarna en trevlig flygresa men glömmer sedan att stänga av mikrofonen.
Håkan, har du ställt in autopiloten på Gran Canaria?
Ja det är klart. Nu ska jag gå och skita sedan ska jag sätta på Sonja av bara fan. 
Hon är alltid kåt och beredd på en snabbis i pentryt.
Alla passagerare hör detta och även övrig personal i kabinen. 
En flygvärdinna kommer springande i gången men snubblar raklång och blir liggande på golvet. 
En passagerare klappar henne på axeln och säger: 
Du behöver inte ha så bråttom, han skulle skita först!

Hoppas någon av dessa 3 föll sig i smaken?

Idag spelar mitt favoritdamlag(har bara ett) borta mot Eskilstuna, hoppas på en 3:a

Lessebo vann igår kväll. Bra gjort!

Älmhult ångar på i "fel" 3:a. Dansken levererar!!!!

Imon beger vi oss till Ryssby, det är väl de närmsta Ryssland vi kommer? Hoppas på en 3:a.
Nu blir det kalas för bror.

Paaaaaa återseende// EmpoSoffhäng

Småkrasslig, eller "däven" som jag skrev igår!
Då har man all tid i världen att sitta och klicka på datorn, hittade en gammal bild när vi mötte Sandbäckshult.
Matchen slutade 18-2 till oss! Tiden går, bilden är över 2 år gammal!

Just nu är träningen i full gång i Nybban, det är surt att ligga hemma. Känner mig piggare idag, i morgon hoppas man på träning igen!

Tar fram en bok innehållande Svensk historia, lutar mig tillbaka och läser en stund...

Paaaaaaa återseende// Empo

Friska och friska!!Igår utlovade jag friska rader, idag kan jag med all säkerhet säga att det inte är friska rader jag skriver. Anledningen till de är att jag känner mig lite "däven", ett Lessebouttryck för krasslig och småsjuk!
Så jag tänker inte lägga nån vidare energi på detta inlägg dessvärre!

Jag tänker i alla fall ta upp en grej här, nåt väldigt positivt.
Grönmovallen är åter i "bruk", (för utomstående, den har varit GANSKA hård) Hammarstedt har fixat läckan som har varit där uppe! Så i natt skall det vattnas för fullt, förhoppningen är i alla fall så.

Hur vet jag då detta?
Grabbade tag i min mobil, slog nr till Nybro Kommun och fick prata med en helt fantastisk kvinna, ingen mindre eller större än Eva Alexandersson. Hon berättade för mig hur det hela låg till, med bl.a läcka och sorgsna vaktmästare. Så nu hoppas alla inblandade på att Grönmovallen blir som den brukaar vara: Som en bal på slottet!!! Alldeles underbar!!!!!

Vickan fick vi ingen riktig rätsida på! Eva tror att vaktmästarna sköter sitt jobb, det gör jag också. Lita på människan är något man absolut måste göra. Så vi hoppas även att denna plan tar sig, så vi slipper spela våra matcher i ÖRSJÖ, ORREFORS?? Inget ont om dessa orter, men Vickan är Vickan!!

Med detta sagt så kan jag konstatera att jag lade lite energi på detta inlägg trots allt!
Men nu blir det bingen.....

Paaaaa återseende// Empo

! Mycket att göra

Håll tillgodo, imon är man tillbaka med nya friska rader!!!

http://laget.se/nybroifa/22270-template-p2-84859.html


Mitt favoritlag just nu!!!

Paaaaaaa återseende// Empo

Surt sa räven!

Förlust i kvälllens match mot Lyckeby! Förlustsiffrorna 1-2 svider tungt som fan! Bryta ihop och komma igen! Vi får ödmjukt jobba vidare och tar tillvara på veckans träningar! Om 7 dagar stundar match mot Ryssby borta! Topp 5! 5, Lessebos seger i fredags! 4, Österdams poäng igår em! 3, Matchen mellan Rydaholm-Alstermo igår lördag! Riktigt bra andra halvlek! 2, Norska landslaget i ishockey! 1, inget alls denna helg!! Dessvärre flyter texten ihop när man skriver den på telefonen! Hoppas på överseende! Paaaaaaaa återseende// Empo

RSS 2.0