Tekniken uteblev

Under gårdagden låg bloggen nere, åtminstone de gånger jag skulle logga in och printa ner nåt. 
Tekniken var alltså inte med mig igår, undra hur ofta den är de egentligen?

Vad hände då under söndagen? Tja, den var förhållandevis lugn. Åtminstone till en början, för senare skulle det visa sig bli något helt annat, fyrverkeri om man så vill. Vad var då detta? Jo, jag åkte med bussen till Vimmerby för att coacha lite innebandy. Kanske var det sista gången man fick det förtroendet? Förlust med 17-8. Därav kommer jag inte lägga någon mer vikt vid att nämna själva matchen i sig. Ska nämna en spelare, för egentligen kan man väl säga att det var han mot Vimmerby. Visst man gör aldrig allt själv, men igår var det så nära man kan komma!!!
Mannen jag pratar om är förstås Daniel Håkansson, div 2 skyttekung. Han stod för 7 utav de 8 målen. Bara det räcker egentligen, men om man ska sätta lite ord på det så kan jag väl utrycka mig med orden, magi, fantastiskt och UNTEBART. Men vad hjälper det när man släpper in 17 i röven? Aja, det var en innebandydag i Lessebos tecken! 
Nu återstår det 3 matcher, och det krävs minst 2 segrar för att ha en rimlig chans för att hålla sig kvar. Upp till bevis, eller upp till Daniel? Ja, jag vet inte!
Skall väl även nämna att han drog lite på smilebanden på kvällen, tyckte mig bestämt känna igen detta! Han bruka se ut så när han har vunnit på tipset, så av minen att döma var han ändå ganska nöjd ;)
Till dagen idag, den har innehållit praktik på högstadieskolan i Lessebo och sedermera träning. 2 saker som passar mig som handen i handsken. Jag kan väl sammanfatta det med att det var 2 lyckade "aktiviteter".

KORTISAR:
Adnan har varit med om massa skador trots sin ringa ålder, bla spräckt ögonbrynen vid 8 års ålder.
Planen är fortfarnde som betong.
Min fot blir bättre.
Sebbe A gjorde 3 mål för Emmaboda igår. För övrigt spelades matchen i och emot Rövarum.
I morgon är det första mars, våren är nära.
Walter Rudolfsson fyller år idag.
Balo dominerade med sitt passningspel idag.
Så kan en fot se ut, antingen till jul eller om man slår många felpass.
Paaaaa återseende// Empo

Inställd match

Då blev det i stället en heldag i tipshallen. Jag och mini var på plats och beskådade en del matcher.
Först ut var andra halvlek på Öster-tipselit-Moheda. Här blev slutresultatet 1-0. Det var Öster som förde (åtminstone andra) spelet som de ville, många fina kombinationer och det var bara ytterligare mål som saknades.
Match nr 2 var den match på förhand jag hade bestämt mig för att se. Österdam-Växjö Norra p17. Här slutade matchen 1-1. Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga. Öster är så jävla mycket bättre egentligen, de tänker fotboll och agerar därefter. Det som är det lilla kruxet är att killarna är strakare och snabbare (inte alla) och den faktorn gör att de hänger med i matchen. För fy f*n så dåliga, eller vad ska man kalla det utan att låta orförskämd?
Ett p17 lag som inte hade många rätt, åtminstone inte idag. Det var så överladdade på något vis så att de glömde och spela och när de märkte att damerna faktiskt var rätt så bra så sketdiibyx (sket i byxan).
Öster helt klart bättre!!!

Jag hade tänkt att åka hem efter denna matchen, men jag kunde verkligen inte göra det. Jag var tvungen att se någon "bra" fotboll innan dagen var slut. Och vilken tur jag/vi hade, Lammhult skulle möta Räppe. Tack för det. Så vi stannade och kollade en halvlek. 2-3 slutade den. Så vi fick se många mål på 45 min. En rätt bra halvlek där båda försvaren hade mer att önska. Men jag önskade ju mål och något bra, så det fick jag ju. TACK.

Nu sitter jag här och väntar på att klockan skall slå 20:00, då börjar Melodifestivalen på Svt1. Vi får se vad Lasse Stefanz kan åstadkomma denna kväll! Hoppas på ett avancemang i alla fall.

Nu säger vi....
Paaaaaa återseende// Empo

Bastubad?

Idag har jag haft HLR i skolan, för er som inte vet vad det är ger jag här följande förslag: Ni kan 1, ringa Philip R han vet precis vad det är. 2, Sök på google. 3, som morsan säger i sin avslutande mening på sin telefonsvarare, skit i det bara! =)

Efter skolan åkte jag ut till Öjaby, Växjös framsida om man så vill.
Vad roade vi oss med där då? Ja, allt ifrån tvätta händerna till att spela GRIS. 8-1 slog jag mingits med. 
Minigits och jag har funnit varandra, imon ska vi gå på damfotboll ihop, oerhört spännande.
Vi satte oss även denna dag i bilen för att åka till Nybro, idag var Växjöbilen "fulltaglig", Empo, minigits, Gits och rosen. Härligt, det blir en mångsidig bil som skulle klara av det mesta faktiskt.
Under träningen togs det beslut om att våran match emot Öland inte kommer att genomföras. Anledningen är solklar, planen är som ett betonggolv. Annat datum är inte klubbat än. 

Efter träningen blev det lite bastubad? Eller?? Ja, Jacob kom in i en iskall bastu och ställde den mest befogade fråga denna sidan jul!! Är bastun på???? Philip visste inte vad han skulle göra, men efter en tid fann han sig och började asgarva. Så pass att han tappade båda handduk och tandkräm. Ja du store tid, Jacob Johansson en klass för sig idag!

Längre KORTISAR:
Har röstat på lokalfotbollens största profil idag med, min röst föll på ingen mindre än Mamy Ndaiye.
En riktigt kraftfull och kompetent powerforward.!!!
Det har talats om stora bomber idag, vår seriekonkurrent Oskarshamn sägs ha en rejäl på gång.
En från ett ISkalltLAND kanske? Vi får väl se...!

På Spåret väntar, eller i alla fall den avslutande frågan. Så jag säger...

Paaaaaa återseende// Empo

Barnvakt!

Idag har man haft muntlig examination i motorik! Hur då undrar säkert en del, ja de kan ni få fortsätta med då!
Efter de tog jag bussen ner mot stationen för att sedan sätta mig på ytteligare en buss. Nämligen 4:an ut mot Öjaby och Gitsland. Jag skulle hämta Nybrobilen, skulle även hämta den lille pojken. Väl i Öjaby blev jag välkomnad med öpnna dörrar och en stor portion med mat :) Kanon. Satt där en liten stund, sen tog jag lillpojken, klädde på honom och satte honom i bilen och så styrde vi kosan mot Lessebo.

Man ser på minigits att han trivs i Lessebo, jag menar vem gör inte det liksom!!?? =)
Här har vi lagat mat, eller rättare sagt, jag har gjort de och han har legat i soffan och kollat TV. Det är hårt och ha sportlov tydligen.
Vi har varit på rundtur i samhället, visade b.la fotbollsplanen, där utbröts de skrik. SHIT va fint. Klart som kååvspa, vi är ju i Lessebo svarade jag!

Nu i eftermiddag har vi kollat på skid-sprinten, än så länge går det kanon för Sverige.
Det är nog dags att åka till Nybban nu, lite spinning och skoprovning står på schemat.

Ett litet citat från dagen: Vilket årtionde är Lessebo i egentligen??
Citatet växte fram under en musikstund, kan inte förstå vad han menar med det ;)?

Nu glider vi..... Minigits------->

Paaaaaa återseende// Empo ------->

Läsarna ökar!

Jo så är det faktiskt, stabilt antal varje dag. Något som är väldigt glädjande!
Men nåt som får det att skjuta i höjden är när jag talar eller rättare sagt skriver om en alldeles enastående person! Pontus "Balo" Nilsson, vad som föranleder detta är något ovisst men jag har faktiskt mina aningar, kan det möjligen vara för att han är lokalfotbollens största profil/joker? Jag låter detta vara osagt ett tag till, men skall snart fatta ett beslut om detta. Därför kommer dagens inlägg delvis handla om denna GIGANT!

Balo, som numera är alias för den Pårydfödda målvaktsjätten är ett sant unikum. Jag menar, han lyckas med den ena bedriften efter den andra. Lyssna här, han är med i toppen på varje "Nybrofråga" på hemsidan. Först var frågan om vem som skulle göra första målet i träningsmatch nr 1. Vem var med och hade tätkänning? Jo Balo. Fråga 2, en fråga som kanske är lite mer befogad om man kollar ur Balo synpunkt, truppens glädjespridare. Även här en tätposition, rent utav vinnare!
Fråga 3 gör mig något förundrad och det är kanske därför jag väljer ordet unikum. Här är det fråga om vem som är snabbast på 100 m? Vem leder den omrösningen just nu? Jo ingen mindre än Balo. Nämnvärt är väl ändå hur i hela fridens namn en människa som inte tar ett löpsteg kan vara snabbast??? Jag har funderat och jag kan bara komma fram till en sak, ett sant unikum. Det är bara vårran Balo som kan lyckas med det.

Idag hade målvakterna egen "träning", undra hur många kakor de åt idag? Tyckte mig kunna se smulor kring målvaktsrobbans rosiga kinder. Aja, bara de tar bollarna så. Alla sätt är ju bra utom de......??

Vi andra hade lite olika former av löpning, kan väl säga att det kändes i benen. Och så kryddar vi det med lite spinning imon. Inga problem, vi är ryska soldater.

KORTISAR:
Har kommit på att helgens match är ett perfekt tillfälle för mig att lämna ett par skor till Quist! Hur länge har jag haft dem egentligen?
Adnan å Vladan kör på hårt.
Undrar om de blir nån varmvatten på vickan nån gång?
Träffade Ozzy idag.
Tompa står i köket och rör i grytorna!

Väljer att avsluta inlägget med en vacker bild-------------------> 

Paaaaaa återseende// Empo

Mystik!

Det här inlägget kommer att skilja sig lite från de övriga, åtminstone är min tanke så iaf! Jag kommer skriva ett inlägg på Lesseboitiska. Är det så att man har svårt för att förstå kan man slå en signal till Lessebohus, men de har bara telefontid mellan 8:15-9:15 torsdagar.
Då så, håll tillgodo:

Ská bööörja me att beskriva dan pa itt rätt saa enkelt vis. Den böörjade me lite mootorisk träning i skoulan, ifter de va de dags fö lite huuumanbiologi(tror inte nån lesseboit säger det ordet ens). Dä gjorde vi en massa tister å kom fram te olika svar. 
När jag kom him va de bara att dra saj bårt te fiket, lite födelsedasfirande av Nicke. Untebart.
Nu sitte man här å försöke vara roulig på sin egna dialekt. Nåt som komme att uppskattas av en del, andra inte.
Ikväll ská ja ut te Vide å ifter de bli de att gloooo pa lite fotboll. En härlig kväll om man tänke ifter.

Om man tänke te sa är de helt fantastiskt att vara lissebauit. Vi ä många stolta som gaar rakryggade.
Om man dra fingret vister uut pa kartan komme vi te lissbauvistra (Hovmantorp för en del)
Di prata lite renare fö de bor nämre staun (tro di) något som di ä väldigt nöjda me. Hahaha säge ja ba.
Men de e ingen mening att dra di i sank, di begriper att inte ääändaå.

Detta var lite kort Lessebomeningar, för den som är intresserad finns det snabbkurser på Linnéuniversitetet. 3,5 hp ligger kursen på.

KORTISAR:
Vildsvinstammen ökar nåt oerhört i de småländska skogarna.
Tompas godisskål har hållit sig i flera dagar.
Hade 700 g/luft i HB på bilen idag.
Emmaboda tränar i uppåtlut idag.
Underbart att Ahonen har börjat blogga igen. Fotbollsbloggen likaså.
Nu sph för lite innebandykik.

Paaaaaa återseende// Empo

Städat å klart?Vad är det vi ser? Jo, en skitig toa, iaf i ett avseende. Som bilden avslöjar är "vi" i Nybro förbannat dåliga på att trycka ner våra sopor. Blev rosenrasande idag ner jag såg detta! Hade bara tid funnits så hade jag dragit en salva efter träningen. Men det var någon annan som tog upp den tiden ;)
Men reeeedig som man är så åtgärdade jag denna förödelse!!!
Lite kort om våran toalett, som förutom detta är en av de renaste i världshistorien. Så här kan vem som helst sätta sig ner och kissa utan att vara rädd för diverse bakterier. Kan vara bra och tänka på om de skulle krisa någon gång.

Idag ska jag för första gången i bloggens historia göra en korrigering. Där med inte sagt att de inte har funnits något från tidigare inlägg att korrigera, men orken eller upptäckter har uteblivit. Men denna gång var misstaget på tok för grovt. Robban stod för 2 utav målen i helgen och inte 1. Den som inte gjorde något var Tommy, eller ja de var ju ett par till. Men själva felskrivningen var att han hade gjort 1, men så var inte fallet. Tyvärr, men jag vet att vänsterfoten kommer att leverera mål, vänta bara.  

Idag var det träning och snack. Mest snack tror jag ;), men sånt är viktigt för att veta vad vi ska jobba vidare med.

KORTISAR:
Solklar 1:a, Jalo har rakat skägget, nu får han vänta tills nästa jul innan det kommer fram något nytt.
Philip har funderingar på att raka sitt, DET TKR JAG!!
Jag ska raka mig ikväll.
Westling undrar om vi kan byta bil?? Haha.
Playtones är namnet på de flestas läppar sådana här dagar!
Har fått en ursäkt från den tjuriga damen från Hovet. Så fort förlusten hade lagt sig kröp personen i fråga till korset!!!
Det räcker nog så.
Nu innebandy på TV4 Sport.

Paaaaaaa återseende// Empo

Derby

Dagen idag har varit oerhört stillsam. Foten har gått från tennisboll till piningsboll, mycket positivt.
Åt lite frukost i lugnan ro idag på morgonen. Efter det begav jag mig upp mot sporthallen, tog fram cykeln från vintervilan. Den rullade på lika bra som den gjorde när jag ställde in den, det känns ju skönt för resterande del utav året.

I sporthallen var det b-lags match. En go b-lagsmatch, det var ju derby mot hovet.
En rolig tillställning, lite för lite derby kamp kan jag tycka, men resultatet gick ju ur Lesseboögen sett helt rätt.
En del tjuriga var det på läktarn med, tror bestämt de va från hovet, de reste sig upp utan och säga hej då ens. Sånt är livet på en pinne!

Måste väl även nämna att min gamle frabror stod för 3 utav Lessebomålen, annars blir det väl gliringar. Slutresultatet blev 5-4. Jämt på alla sätt och vis.

Nu under kvällen har vi suttit hos Fånge å kollat på lite boll, somnade efter stund så då var det lika bra att bege sig hem mot lyan. Ska väl kanske ut till Vide ikväll med!

Nämnvärt är att Fotbollsblogg på barometern äntligen är tillbaka, undra om han har blivit solbränd uppe på hjässan Winberg?

Aja det får vara nog för idag. Imon är det måndag igen, skönt!

Paaaaaa återseende// Empo 

3-3

Matchen mot Nosaby slutade 3-3, ett resultat som var ganska bra om man skall förstå Gits.
Målskyttar var Tommy P, Robban och Adnan! Härligt.
Jag själv fick vara på hemmaplan idag. Foten är rejält svullen, sånt man får leva med. Konstgräs är bra i vissa avseenden andra inte.

Min dag har varit väldigt lugn, Stensson har bjudit på lite dans idag. En luktdans så att säga, med bister eftersmak.
Ikväll är det meloidifestivalen, en tävling som jag mer eller mindre tycker ha mist sin charm.
Annat var det när det var schlagerfestivalen, då höll bidragen hög klass. (Det var bättre förr)

Nicke vann på tipset idag, något som Lars H inte är helt tillfredsa med!
Det ska dock tilläggas att Lasse är på ett strålande humör.

Österdam vann med 3-1 idag, riktigt kul. Klara Grönevik stod för 2 utav målen, Amalia Karlsson det andra.
Amalias syster sägs vara på väg tillbaka til ÖIF. Det verkar som att de blir intressant och kolla på damfotbollen iår, det skrapar ihop ett rätt så slagkraftigt lag iaf som det ser ut nu. Det har värvat en målvakt med efternamnet VAKT, jag menar, hur respektingivande är inte de??

Nu ska jag käka lite mat, sen bär det upp till Fånge. Det är nog en jäkla skiva på gång om man ska tro Stene. Han dansar med lappar ikväll.

Paaaaaaaa återseende// Empo

Stukad!

Fotfan, en knäpp i foten å sen var det klart. Högläge i helgen, kan inte vara med i matchen imon. Känns så jävla surt om jagg får uttrycka mig milt.

Gick även miste om en på förhand fantastisk kväll, den skulle innehålla bl.a en beryktad köttfärsås, på spåret och annat tilltugg. Talar förstås om en kväll hos Björklunds, men så blev inte fallet. Nu får jag istället vara hemma i min ensamhet.
Behöverdock inte lira nån musik ikväll, pulsslagen från foten är så pass högljudda sådet överröster allt som kan komma ur en högtalare ikväll.

Finner ingen större inspiration att skriva något mer ikväll. Ni får ha det så pass bra som det går.
Hoppas mitt Nybro vinner imon. Kör hårt...

Paaaaaa återseende// Empo

Förseningar

Å idag var det inte SJ som stod för dem. Idag var det skolan, gick så länge idag så jag inte hann med Växjöbilen, spinning var passet idag. Jag har dragit på mig blåstället å ska ut och löpa en runda nu, efter det blir det lite styrkegymnastik.

Dagen idag har varit relativt tuff. 2 st redovisningar, men det underlättar när man har goa gubbar runt sig.

Igår var en fantastisk afton, den spenderades i Nybros lite finare områden, Hanemåla.
Robban hade bjudit in till kalas. Vilken grej, helt underbart. Kvällen hade även en fantastisk fotbollsmatch att bjuda på. Hos Robert serverades det fika i mängder, man kunde bla välja på 3 sorters tårtor, olika kakor och kaffe så det räckte och blev över. En helt fantastisk kväll och då har jag inte ens nämnt vilka som var där ens.
Laguppställning igår såg ut så här: Empo, Dave, Tommy P, Rosen, Ingo, Östen, Quist och så födelsedagsbarnet själv. Lägg där till hans föräldrar som gjorde oss sällskap under delar av kvällen. KANON.

Och som om jag inte fått nog så ska jag övernatta hos Björklunds imorgon kväll. Det blir kanon, billigt var det också! Inte mer än 2 lax lovade dem... =)

Som sagt, blåstället är på så det är lika bra att säga hej då! Det gör jag ju aldrig, så jag väljer att använda ett annat sätt....
Paaaaaaa återseende// Empo

Kalas

Idag har jag varit i skolan en liten stund! Skönt med kort dag.
Efter det gick jag å Philip på stan en runda! Köpte en mängd med presenter till "kalsonglinningen" vi skall dit ikväll å äta honom ur huset, om det nu är möjligt ;)?
Nämde Philips tenta igår, verkar som att ungefär 80% inte fixar tentan, undra om han är en av dem?

Nu i eftermiddag har vi varit i Kosta! Köpte en Ralph Lauren jacka idag, riktigt nöjd med köpet. Idag lurade jag jag Anton S förförsta gången, det känns skönt!

Nu ska Philip å jag åka till Nybban å fira Robban, Östensson ska dit med. Ska bli kul å träffa den gamle stuten. 
Kolla på fotboll å äta tårta ska vi göra, det ska bli riktigt fint. Skyhöga förväntningar  på denna kväll.
Så nu hinns det inte med mer.....

Paaaaa återseende// Empo

Köket

Lagar mat? Knappast. Har gått mellan köket o vardagsrummet med bollen vid min fötter, eller ja delvis iaf. försökte hålla den i luften. Riktigt bra träning =) råder alla att göra detta!
Det är lite vad jag har sysslat med ikväll!
Nu ska jag hoppa in i duschen för att senare beg mig mot Emmaboda!!

Kommer från och med idag och framöver presentera olika födelsedagsbarn vid varje blogg inlägg!

Idag säger vi Grattis till en stor herre! Robert "kalsonglinningen" Björklund!

Hoppas Philips tenta gick bra idag.
Nu Satans Järnvägar!!

Paaaaa återseende// Empo

Lyser!Denna bild lyser upp omklädningsrummet!
Hade dock velat se person på bild IRL som datorfolk skriver!
Saknaden är stor, hans vilja attityd och vägvinnande spel är något som man saknar med jämna mellanrum.
Även diverse korta kommentarer och muttrande. Det ville jag iaf ha sagt idag!
Det sägs att han skall gå tillbaka i full tjänst i postens regi snart igen, något som är glädjande. =)

KORTISAR:
Adnan var dyster idag, inget hångel i skolan?
Festim läckte enormt mycket idag.
Tompa hade ätit upp all glass när jag kom hem idag!!
De får fan vara det sistnämda denna dag!!!

Paaaaaa återseende// Empo

Hemma igen å spelar Bingo!

Fredagen spenderades i Falkenberg, så även lördagen! Träning och match stod på schemat. Träningen gick bra, det var mycket spel som var inriktat på lördagens match.
Tillbringade kvällen på hotellet, låg i sängen och kollade på TV. Hann inte ens se På Spåret innan jag somnade.
Lördagen kom å så även matchen, Rosengård stod för motståndet. Några välkända ansikten var det i deras lag, bla Karlskronas gamla mittfältsmotor Kelly. Vi vann matchen med 2-1. Rosengård hade inledningen utav båda halvlekarna, annars var det "vi" som förde spelet. Jag själv spelade 35 min, och är nöjd med min insats. (längst av inhopparna)
Hade snack med tränaren efter matchen, han var väldigt nöjd med vad han hade sett under dessa tillfällen då jag har varit uppe. Till min förtret så sa han även att de skulle banta truppen ytterligare än vad det tänkt sig från början, så de skulle bara ha 5 försvare iår. (som det verkade nu) Så i dagsläget sökte de mer en färdig spelare, som de förmodligen har hittat. Min hotellkamrat Petter, tillhörande Trollhättan och har representerat dem i ex antal år. Så de klipper nog honom skulle jag tro.

Något som ändå gladde mig var tränaren snack med mig, där han trodde att jag skulle ha hållit för spel i super1 iår. Men som många av oss vet så kan "unga" spelare svänga rent kvaltiémässigt, därav en mer färdig spelare! Samt att de skulle ha uppsikt över mig under våren, komma tillbaka till sommaren.
Sen vet vi ju alla att ord är alltid ord. Men jag tar till mig det jag har hört, sen får framtiden utvisa vad som komma skall.

Nu ser jag fram emot ett härligt fotbollsår med Nybro IF, som igår lördag tjuvstartade med en träningsmatch mot Hovshaga. Seger blev det, 2-0 var det resultat som hamnade i protokollet när matchen var över. 
Målskyttar var ROBBAN å MANGE. Något som gladde mig något oerhört, det bådar gott inför säsongen när forwards börjar leverera så här tidigt. SKÖNT!!!
En helgjuten laginsats låg till grund för denna seger om man skall tro det man har hört i telfonen igår kväll och nu idag.

Där har ni helgen i stora drag.
Den kan sammanfattas på ett positivt/negativt sätt faktiskt. Sen är det upp till var och en att bedöma den meningen.

Har fått diverse kritik om mitt avslut här på bloggen, men som så mycket annat rör det mig inte i ryggen. Så jag forsätter på den inslagna vägen....

Paaaaaa återseende// Empo

FFF

Imon bär det av igen, ljumsken är okej igen! Så de blir en träning å en match stundande helg!
Det ska bli spännande att lira matchen, åker upp imon förmiddag och åker lördag eftermiddag! =) så en minihelg kan man säga.
Mitt nybro skall spela mot Hovshaga ute på Norremark i Växjö, synd att man inte kan vara med, så man hade kunnat gnaga på Thorén lite ;)
Tror vi vinner med 1-0.

Så det är lite vad helgen har att erbjuda! Mer än så blir det nog inte. Men vi får väl se.....

KORTISAR:

Adnan körde extraträningen innan ordinarie träning idag, feber?
Samme man hade en ständigt återkommande fråga idag på spinningen, ÄR DET SLUT NU? vilken latmask.
Festim var med och trampade, han körde så fort att cykeln släppte ifrån sin ställning, han cyklade hela vägen till vickan och tillbaka innan passet var slut.
På tal om slut, det blev man i armarna utav en övning Gits hade i sph idag.
Ska till Eboda nu...
Det snöar rätt lite.
Berg renoverar hela vickan, nytt golv stundar på kontoret. För att bedriva en bra verksamhet måste man ha det snyggt och prydligt runt sig.
Det är hockey på TV ikväll för den som är intresserad.

Paaaaa återseende// Empo

Kaffe å Zlatan

Nu ska jag luta mig tillbaka å kolla på landskampen! Härligt å se Zlatan iklädd den blågula dressen.
Dagen har varit ganska lugn, eller mycket lugn kanske jag ska tillägga.
Gick förbi konsum en runda, där var det polispådrag, det sägs att en och en annan kvin har varit framme. Jag köpte det jag skulle å drog mig mot hemmet! =)

Vi är träningslediga idag, så idag har jag bara kört lite gymnastik. Har fått lite tips utav mingits! mycket bra å ta lärdom av varandra! =)

Vilket mål Elmander gör, oerhört snyggt! =)

KORTISAR:

Lessebo körde några riktigt bra styrkeövningar idag.
Sara H praktiserar på fiket, räknar med mkt rabatt.
Håkansson vann på tipset igen, undra om de blir tacos?
Emmaboda körde backträning igår, ryktas om många möra ben!
Såg en skymt av Ötensson igår, fan va snygg han hade blivit!!
Sanna smygläser bloggen!

Paaaaa återseende// Empo

Bli ett med ditt ämne!!

Är på god väg att bli detta, som flertalet av er vet så pluggar jag till idrottslärare!
Idag har klassen varit på "minihajk" bestående av eldning, vindskydduppsättning och sist men absolut inte minst, isvaksbad!
Men det var inte vanligt isbad som man "bara" hoppar i en vak! Nej vi skulle gå tills isen brast! Å sen ta oss upp igen. Men jag säger som dansken i klassen, det är mycket adrenalin, så man känner inte att det är kallt! Å det ligger mycket i det faktiskt!!
Det var skoldagen det.

Sen bar det av till Nybro, stressad som tusan. Var i Nybban ungefär kl 16:45. Det var nog första träningen jag var senare än Tommy P ;)
Träningen bestod av kvadratspel och helplanspel! Mitt lag förlorar med 2-0, men jag tycker faktiskt att vi spelade rätt okej ändå. Vi hade en liten skavank i vårat lag, men bara liten! En högerback, en i tänarstaben och det var inte Gits. Det ska väl sägas att denne spelade ruggit bra i första halvlek, men sedan tröt orken lite! Men ändå en fullt godkänd insats!

Nu blir det lite dansband! Behöver det som lite avkoplling nu ikväll, det blir en hård dag imon!

KORTISAR:
Plura-------> BALO!!!!
Idol nästa, snyggemil??
Det sägs att solen alltid lyser i Karlstad, så även i Lessebo.
Robban har sina kalsonger på ett säreget sätt.
Adnan ska börja "styrketräna"
Vladan är kanon! Snorungarna sköter sig alltså!
Vad händer om en hel skolklass vägrar att svara på lärarens frågor?
Hur långt kan Gus springa utan att bli trött??

Paaaaa återseende// Empo

Fjölebro

Där har jag tillbringat ungefär 2 timmar av min dag idag!
Jag å Kostajesus åkte dit för att spana in dalen!
En bra match tycker jag nog iaf bitvis. Det var en föredetta seriekollega som stod för motståndet, nämligen Myresjö. Mikael Thoréns gamla klubb, hade smskontakt med Hovshagamannen så han fick lite info åtminstone.
Vad hade då hänt i Lindsdal, Fredrik P var tillbaka från sin timeout? Åtminstone lirade han, kaptensbindeln bar han också. I Wittbergs frånvaro? Den hypersnabbe Wittberg deltog inte i dagens match. Andra som deltog var bla Daniel Ahonen. En bra insats från Bodaproduktens sida, det var längesen vi tränade ihop i Hovet nu ;)
Ahonen låg bakom Lindsdals första mål med en väl avägd djupledsboll. Andra målet kom på straff, denna inslagen av lagkaptenen.
Myresjö fick även dem in en boll, en lång frispark som seglade över den "gamle" nybromålvakten Samuel Häggbring. Som utöver detta såg mycket säker ut! Gott mos!!
Slutresultatet skrevs alltså till 2-1!

Hälsade på Markku Ahonen med fru idag, stötte även på Mats Häggbring. Andra igenkänningar var bla några Alstermoare, väljer att inte nämna dem vid namn. Gillar inte att prata om seriemotståndares namn!! ;)
Skall även tillägga en sak om Markku, tkr det är synd att han har slutat blogga. Men man får bita i sura äpplet och gilla läget. Har haft en och en annan sparv i mina öron, men vad det har sagt väljer jag att inte kommentera för tillfället!!

Kvällen har varit rätt ok, har packat till hajken vi ska på imon med klassen! Helt otroligt att man får leka på universitetsnivå, jaja! Så e det med de!

Förresten det är en refug i Nybro som är lite sne, undra varför??
Det här räcker för idag, säger som jag alltid gör,
Paaaaa återseende// Empo

Bra!

Idag har varit en bra dag!

Skall sammanfatta den med KORTISAR:

Nybban med Philip, mkt rea i stan.
Eldat ute hos morsan! Björke är segtänt!!!
Smskontakt med Emilsson.
Arabycup, kollat på Skruv!
Melodifestivalen, katastrof!!! =( vart har sådana band som Brandstacitysläckers tagit vägen??
Lisa "mrs blogg" P fyller år idag.
Österdam vann mot Dalsjöfors idag med 1-0. Nyförvärvet från Hammarby gjorde mål.
Mer österdam, Ellen Fransson fostrad i Lessebo GoIF gjorde sin debut i den rödblåa tröjan idag.

Nu blir det lite filmskådning!! Sen är det sängen, tidig träning imon! 9! Skönt som attsingen!!!
Tompa är å kolla på BIO! Änglagård 3! Undra vad han tkr om detta? Se om han har hållit sig vaken under hela filmen!?
 
Bloggen gör succé när Pontus "plura" Nilsson nämns! Siffrorna stiger i skyn!
Han har ett nytt nick nu, men till allt jäääävllettshääävllar så har jag glömt det.

God kväll å
Paaaaa återseende// EmpoDebut och comeback!

Stora snackisen i bastun idag var olika debuter. Mer om detta lite längre ner.
Kommer istället berätta om en comeback idag! Han har varit på familjesemester på Gran Canaria!
Idag var han tillbaka i träning, ÄNTLIGEN. Det är många som har längtat. Robban "målskytten" Björklund, behöver jag säga mer. Fötterna glödde under alla de ryska övningarna idag. Skönt att ha honom hemma igen!

En annan som var tillbaka på träningen var Plura! Efter en krock i mitten på förra veckan har han uteblivit på de ordinarie träningarna. Så det var också skönt å se honom idag och även hans bländande utkast ;)
Han har mycket att göra på jobbet nu, så fredagen kommer väl till pass för Pårydsexpressen!

Debuter var det ja!!
Adnan har redan gjort sin debut! Vilken grabb, man fäller en tår över vad denna pojk presterar! Ojojoj!!
Mer behöver inte tilläggas tror jag inte! Vad det är för debut jag pratar om låter jag dock vara osagt, kan väl säga att det är något mellan himmel och jord iaf =)

KORTISAR:

Krutgubben Emilsson och jag körde lite benövningar idag, oerhört seg man det där!
Westling är kvar i redskapsrummet och letar efter bollen han sköt iväg!
Det är "grym" FIFA-turnering i helgen.
Robban har provat nya matchkläder!
Berg målar om hela Vickan!!
Lessebo spelade 11-11 på gruset ikväll.
Hur billigt är det att handla friluftskläder på Erikshjälpen?
Har utslag i nacken efter tjurens flåsande, flyttade ut Mike´s grejer i helgen.
Österdam är träningslediga.
Det räcker så.....

Paaaaa återseende// Empo


Katastrof!!

Jag gör som alla stora nyhetstidningar för att alla skall falla för texten. Drar till med ngt hårt i rubriken!!
Katastrofen i sig är att jag har på tok för mkt att göra idag för att hinna med ngt blogginlägg.
Ett litet blev de ju visserligen.
Vi är träningslediga idag och Robban kommer hem. Det är det mest uppseendeväckande idag! Punkt SLUT.....

Paaaa återseende// Empo


Tisdag

Mycket i skolan idag. Allt från sammarbetsövningar till simning, riktigt bra dag! Mycket bra bröstsim faktiskt!
Det var skoldagen det, nåt annat vet jag inte att nämna!

På träningen löpte jag lite å agerade lite målvakt, ljumsken börjar kännas bättre.
De var lite spel på slutet, där fick jag se mig överlistade av Kolle 2 ggr, men det var bara dessa 2 ggr jag behövde böja mig ner efter en boll. Annars var det bara "hemmåtpass" som man kunde omfamna! (nämner inga namn på "skyttarna")
När vi skulle springa till träningen märkte Jacob att han var lite tyngre än vanligt, han hade glömt att ta av sig sin silvriga Rolex klocka. Inga skada skedd, men lite tankspridd är han allt!! ;)
Annat som hände innan träningen, om man går in på toaletten förutsätter man att det finns toapapper? Eller?

Kortisar:

Adnan letade efter Kalles saft efter träningen, herregud säger jag bara!!
Kolle och Gez tränade styrka ihop.
Philip hade svårt att få bort all tejp från sin inslagna fot, fortfarnade julpapper?
Festim LÖS med sin frånvaro.
Gits kastar handdukar på Rasse.
Ingo fräste näsan.
Jalonen hade svårt att få tag i en dusch, undra om han blev ren?

Nog för idag!!!
Paaaaa återseende// Empo

RSS 2.0