Snyggt derby!!!

Super-derbyt mellan IFK Kalmar och Öster slutade 2-2!
En match som hade allt, eller?
Vi börjar från början, eller rättare sagt, jag börjar från början!!
Efter bara några minuter spelar Svenne ett kort hemspel till sin målvakt, Madde Wakt (passande namn) rusar ut för att mota bort bollen, IFK Kalmars super-stjärna Mamy stormar fram som en ångvält, slänger sig efter bollen och träffar olyckligt Madde Wakt! Domaren låter Mamy syna det RÖDA, hoppsan tänkte vi på läktarn.
"Vi" Öster-fans var väl mer än nöjda, Kalmars bästa spelare var av banan. ( Hur säger Håkan Lönngren banan?)

En anstormning från Öster var nu väntat, men vad händer? Jo, IFK tar tag i taktpinnen, mycket tack vare deras mittfältare Lina Bertilsson. En spelare med stort register, känslig fot och bra driv i steget.
Ganska rättvist tar IFK ledningen med 1-0, just genom Lina B. 1-0 står sig halvleken ut.

Andra då, Öster hittar en del bra ytor utan att bli så där jätte farliga. Kalmar i sin tur sticker upp då och då, de har mycket boll förlagd på deras vänster sida, där inbytte Elsa Karlsson gör ett bra jobb. Bakom henne springer Inte Koster, en intressenat spelare.
Ingen jättehalvlek precis, i 70:e minuten säger Dave (kapten) Evaldsson till mig: Empo, det här va en seg match. Han visste inte vad som komma skall.

Pang sa det, 71:a minuten stänker Sara Wiman in 1-1 bakom en chanslös Lovisa Johansson. Aha det var väl slutresultatet tänkte man.
Så tänkte inte brudarna, i den 81:a minuten slår Linnea Johansson in 2-1 för hemmalget, glädjen hade inga gränser. Kalmarpubliken viskade till varandra: det var spiken i kistan. Och det borde det kanske också ha varit. Men Öster ville annat, i den 88:e minuten kvitterar Öster genom Ida Rohman, detta efter ett fint förarbete utav Cammila Ronström. Ska tillägga att Elin Medin låg bakom Östers båda mål.

2-2 blev slutresultatet. Sett till hela matchen är det väl kanske rättvist, Öster ska vara glada att Kalmar inte hade fullt "manskap" på banan, då hade det blivit tufft.
Oavgjort resultat i matchen alltså, hur gick det då med snyggast-matchen?
Jag satt och funderade över detta ett slag, alla människor är ju unika på sitt egna vis, det som tilltalar den ena kanske inte tilltalar den andra? Detta måste ju också betyda ett oavgjort resultat? Jajamen som Robert Gustavsson sjunger.
Men den som tilltalar mig mest är ju självklart Östers lagkapten!!! Ojojoj!!!

Bra spelare i lagen:

IFK, Lina B, Amanda F, Inte K, Elsa K(en halvlek)

Öster, Elin M, Sanna S, Ellen F, Sofie Dahlberg.

Dave
, tog 2 lotter och vann 7 kilo Godis, det behöver han!!!

Hade förväntat mig en "blogghylla", Markku Ahonen, Lisa Petersson och mig själv Empoo! Icke, Markku uteblev, sjukdom stoppade honom för att se dagens drabbning. Petersson var på plats, men med tanke på att hela trion inte var fulltaglig så gick det inte att infria dessa förväntningar. Det kommer kanske!!