Seger!

En underbar seger, vi var verkligen inte lika bra idag som mot Rydaholm senast. Men så här efteråt gör det inte jätte mycket, inte ur den synpunkten att vi vinner matchen och befäster vår position i tabellen. Men på lite längre sikt, för vår utveckling som lag och individ har man väl mer att önska.

Jag själv kom inte upp i någon standard precis, en stund i andra kanske. Och jag var väl inte själv om att ha en "mindre" lyckad dag!
Men detta till trots så vinner vi mot ett kämpande BK. De är ganska så uddlösa i det dem gör, men de kämpade, iaf tills det andra målet föll.

Vi har våra ljusglimtar, Robban sätter bollarna på samma vis som han gjorde "förr" (vi börjar bli gamla Robby) Flamman satte en balja, kanske var tur det, 70 skott minst???

Vi gnetar på, släpper boll och försöker. Idag räckte det till en seger, men som sagt, för framtiden och mot bättre lag måste vi växla i våra "Hondor".

Gez är tillbaka, VB igen? Hoppas ;) Fan vilken biff han hade blivit under "semestern" ojoj, ska det utmynna i en helt ny dimension i hans spel?? Vi får se!!!!

Nu sitter man med 7 rätt på Europatipset, vinner Barca? Det får vi oxå se!!!

Paaaaaa återseende// Empo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0