Empoeffekt?

Med mig själv på läktarn lyckas vi vinna mot Sveriges bästa division 3 lag (OAIK)? Snacka om effekt, det är på läktarn man ska husera i fortsättningen kanske? =) Killarna gör ett fantastiskt jobb. Till en början var det rätt mycket kamp och långa bollar, så även när vi kommit halvvägs in i matchen, det var även så det skulle sluta!

Det kan ju låta som en rätt så tråkig tillställning, man samtliga inblandade är nog rörande överens om att de skapades chanser och farligheter ändå! Vi bemästrar denna fotboll bäst, OAIK flyttar på med mycket folk utan att egentligen hota speciellt mycket, vi ställer om på dem och uttnyttjar att de har mycket folk framme. Det är på så vis vi gör de 2 sista målen, det första kom till på ett helt annat vis, ett solonr av sällan skådat slag. Vår högerback Ingo bryter bollen på OAIKs planhalva, avancerar med bollen och kommer hela vägen fram till straffområdet, när fantasin tar slut låter han vänstersläggan tala, pang ( ;)??) sa det bakom den store och reslige Peter Jansson. Mycket fint!
2:an sätter Robban på sitt eget lilla vis, ett Robbanmål helt enkelt. På en målvaktsretur smeker han den över Jansson.
3:an sätter Kolaj, våran forward? Nej just det, han var mittback idag. Men på något vis hamnar han i OAIKs straffområde efter en kontring, behärskat sätter han den bakom Jansson igen. På tal om Jansson, det var kanske tur att man bytte ut honom ur sitt fotbollscoachenlag också? ;)

Jalonen har efterlyst min kortisar och topp 5? Tja de kommer väl här in under då!!

Topp 5:

5,
Här får väl Jalo var med då bara för att han är en tjatig liten FINNE!!! Är det han som ger duracellkaninen ett ansikte??

4, Adnan Hadzic och Karl? (KalleFranzen, 2 helt fantastiska inhopp!!!

3, Kolaj och Westlings mittbacksspel.

2, Min målvakt i fotbollscoachen, PONTUS "BALO" NILSSON!

1, Lagets insats, från målvakt via backlinje till mittfält och avslutningsvis forward! Strålande!!!

Det var gårdagen, nu ser jag fram emot dagens stormatch! Lessebo GoIF - Hovshaga AIF.
Men först lite träning!

Paaaaaaaaa återseende// Empo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0