Dra öronen åt er!

Idag har man bevittnat lite fotboll, idag igen kan man väl säga!
Vi tog den svarta bussen från Nybban, chaufför var ingen mindre än Patrik Berg, bredvid honom Gits, i flygplansstolarna Empo och Festim. Längst bak i bussen placerades våran ödmjuka lagkapten Dave. (En kapten som även är kallad Erik Segerstedt? )

Matchen vi bevittnade var Berga-Färjestaden! Första halvlek var rent ut sagt pisstråkig, inte en tillstymmelse till målchans? Eller tja, när de fasta situationerna tog vid hände de lite i alla fall.
Andra halvlek däremot skulle visa sig bli något helt annat. Knappt 30 sek in gör Färjestaden 0-1! En snabb omställning med ett kliniskt avslut! Berga kvitterar kort därefter. Men segrande ur denna strid gick Färjestaden, de dunkar in 1-2 och de resultatet stod sig matchen ut.
Om första halvlek var dötrist, piss och tråkig var andra ljuv, underbar och underhållande? Bättra var det åtminstone!

Mycket folk var det på matchen, bl.a ett Alstermogäng, vi nickade bara lite till varandra. Ingen ville underkasta sig eller visa någon form av vekhet inför seriens möte!

IFK Kalmar damer! Återkommer till dessa!

Omar Eliassi med bihang.

Lindsdalsgäng!

Samuel Häggbring

Och många därtill!

Samuel kom bort till oss i andra halvlek, skäggig å dan var han, usch å fy! Men han är ju lika trevlig för det.
Vi pratade vitt och brett, det var väl främst jag som pratade brett och Samuel vitt!
Nedanför oss satt ett tjejgäng från IFK Kalmar, dessa talföra damer höll låda nästan hela matchen. När Samuel nämnde något om Österdam drog de dock öronen åt sig! Här fanns det info att ta med sig till omklädningsrummet!
Och vilken info jag bjöd dem på, hoppas de kan förvalta den väl i mötet den 28 juni! Tyvärr hann jag inte förtäjla om Östers 2-0 seger idag! Stort grattis till den!! Som sagt den 28 smäller det, LÄNGTAR!!! ;)