Tiden är knapp

Tiden har vi egentligen bara till låns, så även varandra. Det gäller att ta vara på den tid vi har tillsammans. Så skulle man kunna börja ett inlägg med den rubriken. Det har jag nu gjort men jag kommer inte fortsätta i samma bana! Jag kommer referera 2 matcher här lite kort då kväller bjuder på något helt annat än datorsittande!

Vi spelade mot FK Älmeboda/Linneryd idag, vi vann med 2-0. Målskyttar var Tommy och Robban!
Det var en helt okej match från våran sida. Vi hade mycket boll och GNUGGADE rätt mycket.
Starkt och se robban idag, trots spräckt mun igår kväll ställde han sina fötter på Åkrahälls konstgräs. Strångt gjort, än mer strångt var när han nickade in 2-0. Helt fantastiskt. En del tyckte att de var en viss inläggare som sköt han i huvudet, men det är ju bara spekulationer! ;) Mannen med inlägget var Ingo, som förövrigt stod för en lysande insats.

I Älmeboda utmärkte sig som vanligt Erik Karlsson, inte bara med sin underbara dialekt utan med ett bitvis lysande spel.
En annan som alltid märks är Anton Svensson, på plan märktes han när han gnuggade vid hälsenorna. Utanför så var det när han gick å köpte kaffe som avbytare! Kul å se honom i vilket fall.

Senare nu ikväll har Lessebo spelat. De tog en fin seger mot Madesjö, en riktigt stark laginsats. Och det är de alltid när Lessebo vinner. Festim fick äntligen se hur det ödmjuka herrlaget lirar. Och så fick han även träffa den ödmjuka Tompa för första gången i sitt liv.

Nu ska jag äta, sen blir det äventyr.
Paaaaaaa återseende// Empo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0