Match

Igår spelade vi match mot min moderklubb Lessebo GoIF. En rätt så bra match tycker jag faktiskt.
Lessebo bjuder på bra motstånd i första halvleken men i halvtid är det vi som har ledningen 2-1, tursamt/välförtjänt? Tja, det var en blanding kanske. Våra målskyttar i första var Tommy P och Gus. Lessebos målskytt var inte speciellt oväntad, Daniel Håkansson. Den lille/store mannen lever i en drömvärld eter att han köpt ny bil i veckan!
Andra halvleken dominerar vi totalt, bollförande och gör ytterligare ett par mål. Dessa geonm Robert B, 6-7:e målet. Det bådar gott inför serien!
Vill rikta ett stort tack till gårdagens domare, som ställde upp med relativt kort varsel.
Det var inga mindre än Börje "böfa" Fransson och Per Sjögren. Per född 94 skötte det hela utmärkt, han stod upp bra när vi skällde på honom ;) Börje behöver man inte nämna, han är alltid sånär som felfri.
Gårdagskvällen spenderades i obygden Emmaboda! Men så måste det ju va ibland, för husefridens skull. Men nu sitter man i Lessebo och då förstår ni att man är glad.
Nu ska jag strax ut och träna lite teknik!! =)
Sen får vi se vad eftermiddagen och kvällen har att erbjuda!