Skutan lever!!!

Match på Torpaängen, motståndet för dagen var inga mindra än Växjö BK. Växjöstads nästa bästa lag sett till seriesammanhang. Vi visste på förhand att det skulle bli en jobbig match, BK är inte kända för att lira vackert och inte heller speciellt fin fotboll, de spelar hårt och tufft, ger aldrig upp och förlitar sig på sin spets där framme!
Och det var inget undantag idag, det märktes tidigt vad de ville göra, slå långa bollar på sin snabbe forward Roberto S. Ett par farligheter men inte mer från BK:s sida i första halvlek. Vi har lite fler lägen, eller är jag enögd? Tror inte det, vi hade lägen!!!!
Det dröjade till matchminut 45 innan vi får hål på deras målvakt. Håkan Ström, backup till Öster för nåt år sen om jag inte minns helt fel? (brukar jag ju inte göra) Målet görs av Kolaj, fint "förarbete" av Gus!

Lite innan dess har våran målvakt Rickard signalerat för byte, han fick en smäll vid en BK-hörna!
In hoppade Robert Håkansson, roligt för Robert men trist för Rickard. Robbans tid på planen blev dock kortvarig, han får rött kort några minuter in i andra.
Då var det bara att dra på sig handskarna, i samband med utvisningen tilldömdes BK en straff, en straff som Roberto skall lägga. Det gör han också, till alla Växjöfans förtret så slår han den utanför. (utpsykad)
Efter straffen så tar vi åter kommandot, detta trots en man mindre på banan. En bit i andra gör Gus 2-0. Och matchen är död.
BK gör några tappra försök att lyft in bollen, men det blir inga farligheter genom detta. 2-0, eller 0-2 rättare sagt står sig matchen ut, vi vinner vår andra match på 6 dagar. UNTEBART!!!!

Det var våran match det... Skönt som fan med en seger, det gör helgen så mycket lättare!